Lipunmyynti

Ryhmälipunmyynti 14.9.

Ryhmälipunmyynti alkaa klo 12 Eventilla palvelun kautta. Ryhmälipunmyynti on tarkoitettu ylioppilaskunnille, ainejärjestöille, killoille, ainekerhoille sekä yksityisille ihmisille, jotka tilaavat vähintään 30 lippua ja maksimissaan 250 lippua. Pienempiä tilauksia emme valitettavasti voi ottaa vastaan ryhmälipunmyynnissä. Liput maksetaan HETI tilauksen yhteydessä verkkopankissa tai pankki-/luottokortilla Paytrail-palvelun kautta. Ongelmien välttämiseksi suosittelemme maksuun verkkopankin käyttämistä, mikäli se on mahdollista. Kaikki liput ovat 15 € / kpl. Mikäli tilaat postituksen, se maksaa 10 €. Liput on myös mahdollista noutaa osoitteesta Pinninkatu 57, 33100 TRE 21.9. alkaen.

Kampuslipunmyynnit 18.-20.9.

Hämeenkadun Appron kampuslipunmyynnit ovat muodostuneet legendaarisiksi perinteiksi Tampereen opiskelijoiden keskuudessa. Jonottamalla ensimmäisten joukossa kampuslipunmyynneissä voit varmistaa pääsysi parhaiten haluamillesi jatkoille. Tampereen Yliopistolla, Tampereen Ammattikorkeakoululla sekä Tampereen Teknillisellä Yliopistolla järjestettävät kampuslipunmyynnit keräävät yön yli jonottajia kymmenittäin. Tänä vuonna kampuslipunmyyntejä on luvassa myös Helsingissä, Turussa sekä Jyväskylässä. Stay Tuned!

18.9. Tampereen Yliopisto
18.9. Jyväskylän Yliopisto
19.9. Tampereen Ammattikorkeakoulu
19.9. Turun Yliopisto
20.9. Tampereen Teknillinen Yliopisto
20.9. Haaga-Helian Pasilan kampus

Kaikki lipunmyynnit alkavat lähtökohtaisesti klo 10 ja lippuja voi ostaa 1+1 -periaatteella. Yksityiskohtaiset ohjeet annetaan Facebookin välityksellä lähempänä lipunmyyntipäivää.

Nettilipunmyynti 21.9.

Yksittäislipunmyynti alkaa klo 12 Eventilla palvelun kautta. Lippuja voi ostaa kerralla 1-15 kpl. Liput maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä.

Lippujen hinta on 15 € + 1 € toimitus = 16 € / kpl.

Ennen lipunmyyntiä avataan ryhmälipunmyyntien tapaan jonotus ja klo 12 jonopaikat arvotaan sillä hetkellä sivulla olevien kesken. Emme voi taata, että kaikki läpipäässeet saavat lippuja lippujen käydessä vähiin. Lippujen ollessa vähissä, nopeus ratkaisee.

Linkki lipunmyyntiin.

Nettilipunmyynnistä saadulla QR-koodilla voi lunastaa suorituskartan ja rannekkeen appropäivänä Keskustorilla klo 15-18 ja lähtöiaika on tällöin omavalintainen. Emme tarkista henkilöllisyyttä, joten lipussa lukevalla nimellä ei ole väliä.