Ota yhteyttä

Haluatko yhteistyökumppaniksi?

Hämeenkadun Appro on kiistatta tunnetuin ja suosituin tapahtuma opiskelijoiden keskuudessa. Opiskelijatapahtumista Appro on ylivertainen kanava, kun halutaan tavoittaa suuri joukko opiskelijoita ja nuoria aikuisia. Tapahtumaan osallistuu yli 10,000 opiskelijaa ympäri Suomen, jonka lisäksi liputta jääneille järjestetään oma VarjoAppro. Tapahtumaympäristö, tapahtuman luonne ja tapahtumaorganisaatio mahdollistavat lukemattoman määrän tapoja räätälöidä yhteistyömuotoja, joilla tavoittaa joko tapahtuman koko osallistujajoukon tai rajatun osallistujajoukon halutussa ympäristössä.

Approssa yrityksenne tavoittaa yhdellä kertaa koko korkeakouluopiskelijoiden kirjon aina filosofian ylioppilaista teknillisten korkeakoulujen opiskelijoihin ja kaikkiin siltä väliltä! Olemalla mukana Approssa lisäätte tunnettuutta nuorekkaana ja energisenä yrityksenä, jolta löytyy myös pilkettä silmäkulmasta!

Mikäli kiinnostuitte näkymään Suomen suurimmassa opiskelijatapahtumassa, ottakaa yhteyttä projektipäällikköön puhelimitse tai sähköpostitse appro (at) boomi.fi.

Yhteystiedot

Hämeenkadun Appron järjestämisestä on vastuussa Boomi ry:n ApproStaff. Kysymykset koskien nettilipunmyyntiä voit osoittaa suoraan osoitteeseen asiakaspalvelu@liveto.fi tai numeroon 0600-30005.

ApproStaff 2019:

Aleksi Virtanen
Projektipäällikkö
+358 41 5264194
appro@boomi.fi

Palautetta ja yhteydenottoja osoitteeseen appro (at) boomi.fi